Джин Симънс обвинява грънджа за упадъка на рока

Басистът на KISS упрекна влиянието на грънджа за загубата на блясък и слава у рока. "Музиката минаваше през революционен период, а... още »

Пострадала съди Bon Jovi за £250 000

Жена от охраната на голф игрище съди Bon Jovi за £250 000, след като гард на групата минал през нея съвсем преднамерено с бъги. Инцидентът се случил по време на концерт на групата в Milton... още »

И Крис Корнъл няма да е вокалист на Led Zeppelin

В скорошно интервю Крис Корнъл опроверга слуховете за възможността да заеме овакантеното от Робърт Плант място на вокалист на Led Zeppelin по време... още »

Глобалната криза удари и U2

Глобалната финансова криза не пощади плановете и на по-заможните инвеститори - включително момчетата от U2. Te имаха планове да построят собствена кула, U2 Tower, в центъра на Дъблин, но... още »

Излезе Led Zepelin Definitive Collection

Atlantic Records/Rhino Entertainment издадоха в ограничен тираж бокс сета The Led Zeppelin Definitive Collection с всичките 10 албума на Led Zeppelin, във формата на мини-LP копия, с изображенията... още »

Сами Хагар с нов албум

Сами Хагар издава нов албум, съобщиха от звукозаписната му компания Loud & Proud / Roadrunner Records. Заглавното парче от албума, "Cosmic Universal Fashion", е написано в... още »

Rolling Stones ще открият Олимпийските игри през 2012?

Упорито се носи слухът, че Rolling Stones са ангажирани да свирят на церемонията по откриването на Олимпиадата през 2012. Фронтменът Мик... още »