Scorpions: "Слагаме край на кариерата си с новия албум!"

24.01.2010

Немските ветерани от Scorpions прекратяват кариерата си. Ето и съобщението им:

"Важно съобщение за феновете ни:

"За нас винаги е било огромно удоволствие, цел в живота ни, страст и истинско щастие да можем да правим музика за вас - независимо дали на живо, на сцената, или в студиото, създавайки нови песни.

"Докато работихме по новия си албум през имеиналите няколко месеца, можахме буквално да усетим колко мощна и креативна е работата ни - и колко се забавляваме все още, докато я правим. Но има и нещо друго - искаме да сложим точка на съществуването на Scorpions, докато сме все още на толкова добра позиция.

"Невероятно сме благодарни за това, че все още изпитваме тази страст към музиката, която имаме, откак сме започнали. Ето защо, особено сега, всички се съгласихме, че сме стигнали края на пътя. Приключваме кариерата си с албум, който смятаме за своята най-добра работа и с турне, което ще започне от родната ни Германия и ще ни пренесе през 5 континента в следващите няколко години.

"И искаме вие, нашите фенове, да сте първите, които да узнаете за това.

"Благодарим ви за несекващата подкрепа през всичките тези години!

"Качихме съвсем пресни откъси за вас от новия ни албум тук. А сега... да подпалим партито и да се приготвим за
Sting in the Tail!"

Sting In The Tail, последният албум на Scorpions, ще излезе в Европа на 19 март. CD-то е записано в студио в Хановер, Германия, с шведските продуценти Mikael "Nord" Andersson и Martin Hansen.


Сподели във facebook
« Предишна
Следваща »