Stairway to Rock Heaven – Guitar Solos

06.01.2009 Помните ли класацията Stairway to Rock Heaven, в която подредихте 100-те най-добри рок-парчета на всички времена? Време е за втори рунд - Stairway to Rock Heaven – Guitar Solos.

Китарата винаги е била символ на рок музиката. Затова сега ви предлагаме да изберем заедно 100-те най-добри китарни сола сред 150 предложения, основани на подбора на някои от най-авторитетните музикални списания и сайтове.

Кое е онова китарно соло, което прави дадена песен абсолютна легенда? Кои 100 песни заслужават да озвучат ефира ни на 30 януари, от сутринта до вечерта? Решавате единствено вие.

От днес, до 12:00 ч. на 29.01.2009, имате възможност да гласувате за любимците си и да подредите нашия Star FM Stairway to Rock Heaven - Guitar Solos.

Регистрацията не е случайна - с нея вие участвате в жребия за голямата награда. А тя е единствената подходяща за подобна класация - оригинална китара Vintage Electric Zip Black, подписана от членовете на Thin Lizzy. Това обаче не е всичко - Васко Кръпката ще покаже на победителя няколко акорда, при това с конкретна цел. Каква е тя, ще стане ясно на 30.01.2009.

Гласувайте, подредете повече от 10 часа музика в ефира на Star FM и спечелете награда, достойна за истински меломан!

 Сподели във facebook