Star FM с уникална награда от MediaMixx 2009 в Албена

08.06.2009

Едва година след старта си Star FM вече имаше с какво да се представи на медийния фестивал MediaMixx 2009, състоял се миналата седмица в к.к. Албена.

Програмния директор Евелина Павлова представи програмата на Star FM за изминалата 1 година, както с продукцията му, така и с впечатляващите промоции, които то осъществи през изминалите месеци. Радиото винаги се е пазило от обидни в баналността си игри и това беше изрично подчертано от Евелина Павлова.

"Целият ни екип е на мнение, че рок слушателите заслужават по-креативни и вдъхновяващи идеи", убедено повтори тя веруюто на радиото тази сутрин в RockBlog. "Ето защо VivaRock & Love, в която се включиха близо 3000 души от 77 страни и я превърнаха в международна промоция, беше специално отличена сред останалите." И явно е била достатъчно убедителна в представянето си, защото оценяващите на фестивала сътвориха абсолютен прецедент - вдъхновени от всичко, което чуха, членовете на журито наградиха Star FM със специалната награда за "програмен радио дебют". Отличието сe дава за първи път в историята на фестивала.

Екипът на Star FM благодари за оказаната чест и го приема като признание за всичко, което правим заедно с нашите слушатели. Вярваме, че останалите награди тепърва ни чакат, но най-важната винаги си остават феновете на класическия рок - всички вие, слушателите на Star FM, които ни подкрепяте повече от година и не предавате музиката, в която всички вярваме. Благодарим ви и обещаваме да я караме все така!

Star FM

LONG LIVE ROCK'N'ROLL!


Сподели във facebook
« Предишна
Следваща »