Остава на живо в Star FM - спечели пропуск за юбилейния концерт!

25.01.2011 Както вече разказахме, Остава празнуват много скъп юбилей - 10 години от издаването на дебютния си албум "Пинг-понг".

Разбира се, нямаше как да не ги поканим в студиото, за да си поговорим с тях за музиката и всичко останало, както и за да ни посвирят, защото няма по-добър начин за ретроспекция и развносметки от този.

Свилен и компания ще са в студиото ни днес, 24 януари, след 16:00, когато ще гостуват на Насо Русков в неговия следобед.

Остава обаче са от онези гости, които не идват с празни ръце и освен музиката си от ефира ни, ще подарят и 5 двойни покани за концерта в четвъртък, придружени от значки и плакати, изработени специално за събитието.

Петимата късметлии ще бъдат теглени с жребий измежду всички, отговорили правилно на въпроса: кога е създадена група Остава?

Отговор, придружен от две имена и телефон за връзка, можеш да изпратиш на до утре, 26 януари, 12:00 ч. В края на RоckBlog Алекс ще изтегли имената на слушателите, които ще се присъединят към празнуването на юбилея.

Ето и имената на късметлиите:

1. Тодор Миролесков
2. Георги Мицов
3. Тома Николов
4. Милена Траянова
5. Васил Иванов


Сподели във facebook
« Предишна
Следваща »