Спечели своя билет за Sofia Rocks powered by Sonisphere със Star FM!

26.05.2010 Напоследък имаме достатъчно основания да използваме суперлативи, когато говорим за концертите, на които се радваме на родна почва. И все пак, едно събитие се очертава като безспорен акцент на лятото (а може би на цялата година): фестивалът Sofia Rocks powered by Sonisphere представя безпрецедентно сечение между количество групи и абсолютен звезден статус.

Една от най-големите мечти на рок и метъл феновете по целия свят: Metallica, Slayer, Anthrax и Megadeth, Голямата Четворка - на една сцена. Немските машини Rammstein, любимците на българската публика Manowar, завърналите се след 14 години мълчание гръндж-легенди Alice In Chains и страничният проект на Corey Taylor (Slipknot), Stone Sour - в един и същи ден.

Няма човек с отношение към рока и твърдата музика, който да не мечтае да бъде там, и със Star FM това може лесно да ти се случи. При това - с пропуск и за двата дена на фестивала, разбира се, защото тук не обичаме да правим нищо наполовина.

Всеки делничен ден, от утре - 27 май до 18 юни, в ефира на Star FM ще чуваш характерен сигнал - "Sofia Rocks и Радио Star FM - Рок маратон", с който те подгрявахме в последните няколко дни. Трябва да уловиш не само него, но и песента непосредствено след това, за да ни кажеш името й.

Начините за участие по традиция за два: обади ни се в ефир, всеки делничен ден, между 10 и 13ч. и 15 и 18ч. на телефон 02/817 58 58, който не включва в себе си услуги с добавена стойност. Ако не разполагаш с основната възможност да се обадиш на посочения телефон, можеш по изключение да изпратиш смс на номер 1925 с първа дума starfm на цена 1.20лв. с ДДС и, разбира се, името на песента, прозвучала след сигнала.

Всеки ден в RockBlog, между 10:00 до 13:00, Алекс ще тегли по един късметлия от обадилите се и изпратилите смс на предния ден. Слушай Star FM - Класиката в рока и спечели своя билет!

Виж повече за официалните правила на промоцията.


Сподели във facebook
« Предишна
Следваща »