Започна голямото изкушение във VivaRock!

18.12.2008

Победителят в играта на Star FM, VivaRock и AC/DC в Париж, вече е ясен.

жребий

След един напълно безпристрастен жребий, изтеглен от Христина Костова - дъщерята на Анета, победителка в предишния етап на VivaRock Tour - Qeen+Paul Rogers в Будапеща, наградата отиде по право в ръцете на 16 годишната Радослава Кънева.

Балин звънна, откри я по време на час във Френската гимназия, където е ученичка и веднага я покани в студиото на Star FM, за да й връчим наградата лично. Тя дойде заедно с майка си, приятеля си и брат си. Последният всъщност се оказа най-важният елемент от историята.

Когато се обади, за да се запише в жребия, Радослава разказа, че любовта и към AC/DC, и към рока дължи на брат си. Заради това се обаждаше и обеща, че ако спечели наградата, ще заведе именно него в Париж.

С пристигането си в студиото, щастливата победителка разбра, че изненадите за нея не са приключили. Тъй като знаем колко много хора участваха в жребия, решихме, че заслужават втора възможност за наградата, при това, извоювана от самите тях.

Радослава и Христина

От днес до понеделник включително (22.12.2008) всеки може да се обади на ефирния телефон 02 / 965 56 61 и да изкуши Радослава с каквото му хрумне - освен пари! - за да се опита да „откупи" нейната награда. Електрическа китара, колекция от повече от 80 оригинални перца на най-великите рок групи (спечелени, разбира се, в героична битка с други фенове-претенденти по време на съответните концерти!), изключително скъп дизайнерски мобилен телефон, мултифункционален съпруг, който готви, чисти и печели добри пари, както и слушател, който заложи самия себе си - това бяха само част от предложенията, които Радослава получи още същата вечер.

Радослава и брат й

Засега тинейджърката е непреклонна, но дали е наясно с всичко, което можете да й предложите? Какво би могло да изкуши едно 16 годишно момиче, което обича рок и владее френски? Може би имате туристическа фирма и ще й предложите Средиземноморски круиз? Или двуседмична почивка из цяла Франция срещу само нейните два дена в Париж? Безценна хармоника (тя разкри, че не се е изкушила от предложението за китара, защото сега се учи да свири на хармоника), подписана от някой блус-виртуоз? Може би придружена с билет за неговия концерт, срещу този, който тя вече има? Или дори опит да разбиете крепостта отвътре, като разделите тандема - да предложите вашето изкушение с уговорката, че тя отстъпва само своето място, но не и това на брат си? Границите са само тези на въображението ви!

Какво сте готови да дадете, за да спечелите незабравими спомени от концерта на AC/DC в Париж?


Сподели във facebook