Paul McCartney помогна за спасяването на слон в Индия

Сър Paul McCartney помогна за освобождаването на слон, държан окован и на тъмно в продължение на седем години в Индия. Легендарният член на... още »

Rolling Stones работят в студио в Париж

След месеци на спекулации във връзка с възможен нов диск и ново турне по повод 50-годишнината им, членовете на Rolling Stones започнаха работа в звукозаписно студио в Париж миналата... още »

Yoko Ono поде инициатива срещу шистовия газ

Японката Yoko Ono, вдовица на легендарния John Lennon, започна кампания срещу добива на шистов газ чрез фракинг. Тя изтъкна като аргумент, че... още »

Новият албум на Stone Sour излиза през октомври

Stone Sour ще издаде първата част от своя двоен албум House Of Gold & Bones през Roadrunner Records на 23 октомври 2012. Втората част ще се... още »

[видео] Linkin Park - "Lost In the Echo"

Вече знаем как звучи сингълът на бандата, време беше да ни покажат и как изглежда. И да ни накарат да заслужим привилегията да го гледаме - клипът по-долу съдържа... още »

Ringo Starr е най-богатият барабанист в света

Легендата на Beatles Ringo Starr оглави класацията на най-богатите барабанисти в света. Името му стои пред Phil Collins и Dave Grohl. Ringo Starr... още »

Green Day се заиграват с Angry Birds

Rovio Entertainment, създателите на Angry Birds, и Green Day, се сработиха, за да пуснат нов музикален епизод на Angry Birds Friends. Той ще включва 10 невиждани досега нива, както и изцяло нови... още »