И Джеф Бек не одобрява събирането на Led Zeppelin

Джеф Бек окачестви като "безсмислени" плановете на Led Zeppelin да се завърнат с турне, но без легендарния си вокал - Робърт... още »

Как да спрем "изтичането" на албуми в мрежатa

Изтичането на предстоящ албум в мрежата, преди да е имало възможност да стигне до магазините, е удар под кръста за всички, свързани с продукцията му... още »

Към Chinese Democracy най-малък интерес има авторът му

Фронтменът на Guns N’ Roses, Аксел Роуз, издаде през Geffen Records дългоочаквания Chinese Democracy преди две седмици, но дори не е наоколо,... още »

Twist&Shout - ден на Джон Ленън по Star FM

Star FM посвещава ефира си на 8 декември на Джон Ленън. Twist&Shout Day ще бъде оцветен с идеите и въображението на Мечтателя, и озвучен - с... още »

Пол МакКартни се вдъхновява от свраките

Сър Пол МакКартни се вдъховява от свраките и прекарва часове, наблюдавайки птиците в градината си. Както споделил самият той в скорошно интервю, "Единственото нещо, спрямо което съм... още »

Излиза биографичен филм за Бон Скот

Еди Мартин работи върху филм за легендата на AC/DC, Бон Скот. Заглавието на филма е все още неизвестно, а продукцията е на доста ранен етап. "Работим много здраво от няколко месеца. В... още »

Iron Maiden с концерт в Сърбия!

Iron Maiden ще изнесат концерт в зала "Арена" в Белград на 10.02.2009. Мениджърът на групата, Род Смолууд обяснява решението на групата: "Не можахме да включим Сърбия в списъка на... още »