Faces репетират, подготвят нов албум и турне

Рони Ууд разказа подробности от репетиционните сесии на Faces - групата, в която се събраха заедно с Род Стюърт през 70-те, и която върнаха към... още »

Velvet Revolver си намериха вокалист?

Упорито се носят слухове, че Velvet Revolver смятат да наемат като заместник на Скот Уейлънд вокалиста на Million Dollar Reload, Фил Коналейн. Ирландецът е бил препоръчан на групата от бившия... още »

Ози Озбърн на 60!

Принцът на мрака навърши 60 - колкото и невероятно да е изглеждало това на моменти, като се има предвид стилът и начинът му на живот. Опити за самоубийство, всевъзможни катастрофи с превозни... още »

Thin Lizzy спират биографичен филм за Фил Линът

Членовете на Thin Lizzy са предприели стъпки да спрат създаването на биографичен филм за починалия си вокалист, Фил Линът. Китаристът Скот... още »

Queen и Стиви Уондър в Залата на Славата на "Грами"

Класики на Queen и Стиви Уондър са сред 28-те изпълнение, включени в Залата на Славата на наградите "Грами". Двойният сингъл от 1977... още »

И Франсис Роси се скара с Ноел Галахър

Солистът на Status Quo Франсис Роси коментира различното отношение, което сегашните рок изпълнители имат към сцената и публиката си, споменавайки, че не може да разбере защо изпълнители като братята... още »

Кид Рок предпочита пушката пред сцената

За разлика от колегата си, Мик Джагър, който наскоро сравни емоцията с това да си на сцена със секса и обясни с това ентусиазма и творческото си дълголетие, Кид Рок определено има емоция, която... още »