Police издават live албум от последното си турне

Това лято, на концерт в Ню Йорк, Police официално се сбогуваха със сцената в този си формат, заявявайки решително, че въпреки топлата реакция към... още »

Marillion с концерт в България!

Емблематичната за 80-те години прогресив рок банда Marillion пристига за концерт в София. Tурнето на едни от легендите в нео-прогесив стила стартира през ноември тази година под надслов... още »

"Щурците" - 40 години на сцената

На 12 декември с грандиозен концерт в зала 1 на НДК "Щурците" ще отпразнуват 40 годишния си сценичен юбилей. Това ще съвпадне с представянето на новия им албум, озаглавен "На прага на... още »

Вивиън Кембъл обвини Дейвид Ковърдейл в снобско поведение

Китаристът на Def Leppard, Вивиън Кембъл, разкритикува доскорошния си партньор в съвместното турне на Def Leppard и Whitesnake, Дейвид Ковърдейл,... още »

Slayer работят по новия си албум - виж видео!

Slayer публикуваха видеоклип на студийните работи по записите на новия им албум, който се очква да излезе през лятото на 2009. Том Арая, Кери... още »

Джин Симънс обвинява грънджа за упадъка на рока

Басистът на KISS упрекна влиянието на грънджа за загубата на блясък и слава у рока. "Музиката минаваше през революционен период, а... още »

Пострадала съди Bon Jovi за £250 000

Жена от охраната на голф игрище съди Bon Jovi за £250 000, след като гард на групата минал през нея съвсем преднамерено с бъги. Инцидентът се случил по време на концерт на групата в Milton... още »