Duff McKagan и Mike McCready заедно в супергрупа

Когато Jeff Angell и Barrett Martin решили да формрат нова група, не им се наложило да се оглеждат дълго за помощ. Като двама от дългогодишните... още »

Red Hot Chili Peppers пуснаха допълнителни парчета от I'm With You

Red Hot Chili Peppers изровиха две Б-страни от звукозаписните сесии на последния си албум, I'm With You.... още »

Чуй "Unsustainable" на Muse

Най-сетне имаш възможност да чуеш песента на Muse, обявена за "дъбстеп". "Unsustainable" беше бонус за отбрани фенове, които са си поръчали предварително шестия студиен албум на... още »

Queen тръгват на мащабно турне през 2013?

По време на снимките на промоционално видео за синтезаторите Korg, кийбордистът на Queen Spike Edney може би сподели повече, отколкото имаше... още »

Iron Maiden забавят темпото с годините

Барабанистът на Iron Maiden Nicko McBrain признава, че групата не свири старите си песни като едно време - защото вече чисто и просто не могат. Но той се радва, че могат да си позволят да правят... още »

Slash: "Търсенето на вокал за Velvet Revolver продължава"

Очертаващата се като безкрайна сага продължава. Зает с промоцията на последния си албум, Apocalyptic Love, Slash е на турне с Myles Kennedy and... още »

Stevie Wonder подаде молба за развод

Легендата Stevie Wonder подаде молба за развод след 11-годишен брак. Изпълнителят твърди, че е разделен с втората си съпруга Kai Millard Morris от октомври 2009 и посочва като причина за... още »