Star FM VivaRock World Tour - Queen + Paul Rogers!

07.10.2008Радио Star FM започва шествие по световните музикални сцени. И води там и вас!

Представете си всички онези култови рок-концерти, които не стигат до нас. Представете си всички звезди, които не успяваме да видим на родна земя. И вие ли, като нас, намирате, че е несправедливо да не станем свидетели на това как се пише музикалната концертна история, при това на живо? Е, дойде време да поправим тази несправедливост. Най-страхотните рок концерти, без никакви граници за вас, освен тези на решителността ви да сте именно избраните да отидат, преживеят и разказват на всички останали!

Светoвното ни турне ще стартира от Superarena в Будапеща, където Queen+Paul Rodgers ще застанат пред феновете си и ще представят най-новото от групата - албумът "Cosmos Rocks" на 28 октомври 2008 г., заедно с най-големите и безсмъртни хитове на групата. Искате ли да бъдете там? В абсолютния комфорт на осигурени билети за самолет, хотелски престой и билет за концерт?

А какво ще кажете, ако удвоим наградата и ви дадем възможност да вземете при същите условия някой специален за вас човек, за да стане и преживяването ви още по-специално? Да направите най-добрия подранил коледен подарък на някой, който заслужава подобен жест?

Няма нищо по-лесно. Нужно ви е само да слушате внимателно радио Star FM и... малко късмет! Особено сега, когато vivatel и Star FM вдигнаха мизата още веднъж и ще имаме не един, а двама победители, които ще споделят с любим човек пътуване, престой и концертни билети!

Изпратете ни вашия най-страхотен спомен, от най-великия концерт, на който сте били. Снимки от уникално добра позиция, до която сте се добрали; или пас, който ви е позволил да се срещнете с любима звезда и вие имате това увековечено; видеоклип, който сте заснели, дори билет от концерта, който ви е най-скъп на сърцето? Проявете въображение, то е единствената ви граница! Изпратете ни вашите спомени, разкажете ни историята им, а ние ще ви създадем нови! Начините са на или на адрес София 1113, ул. "Александър Жендов" 1, ет. 14. Не се тревожете - веднъж пристигнали, ще пазим спомените ви като наши и ако са ви непрежалими - ще ви разберем напълно, и ще ви ги изпратим обратно, след като дадем наградата!

Крайният срок за писмата и имейлите ви е 23 октомври, четвъртък, до 18:00 ч. Това е и денят, в който ще изтеглим наградата. Не забравяйте да ни оставите име, телефон и имейл, за да е сигурно, че ще успеем да се свържем с вас!