Блуба Лу представят новия си албум - Quadrotopia

19.04.2010 На 4 май 2010 в Sofia Live Club от 20:00 Блуба Лу ще представят новия си албум - Quadrotopia.

Последният, шести албум на групата, чийто първи сингъл влезе в световната класацията на Джил Петерсън (BBC Radio 1) и стана хит в британското BFBS радио е вече факт. "Таймс" писа преди време за тях: "Някои групи се появяват от нищото. Блуба Лу идват от България, което може да бъде следващото добро нещо, ако търсите чувствителен трип хоп и джазовофилмови оркестрации".

На концерт-промоцията посетителите ще видят уникален пърформанс, а формацията, с която Блуба Лу ще бъдат на сцената и какво точно ще се случи се пази в тайна.

Както във всички свои албуми, така и в Quadrotopia, Блуба Лу работят с различни български и чужди музиканти. Има и още една изненада за почитателите на групата - албумът е двоен. Вторият диск включва ремиксирани версии на всички парчета от албума, както и един бонус трак от предстоящия албум на групата с Еди Стивънс от Moloko, който ще излезе по-късно тази година.

Quadrotopia излиза в дизайнерска опаковка и лимитирана версия (300 бр.), като музиканите са решили всеки почитател да получи копие със специални автографи на групата, което е включено в цената на билета за концерт-промоцията на 4 май. Предварителна продажба на билети в мрежата на Sofia Live Club - 15 лв., в деня на концерта - 20 лв.Сподели във facebook