Честит 9-ти рожден ден, Star FM!

17.03.2017 17 март 2008 година. Част от света празнува св. Патрик, но една група хора има съвсем отделен повод за наздравица, още от 12:00 ч. В България се ражда Радио Star FM. Кога минаха годините? И през колко неща минахме заедно - срещи, събирания, раздели, концерти и фестивали, трудности и загуби...

Помните ли народната мъдрост "Където е текло, пак ще тече"? Ние все още сме тук. Вие също. И времето, което минава, ни дава само още повече герои, покрити вече с патината на класиката, на които да посвещаваме ефира.

9 години звучи като добър момент за равносметка. За поемане на дъх. За реSTARт. 9 години след началото класиките са още повече, а ние нямаме търпение да ги споделим с вас.

Благодарим ви за това, че сте с нас - независимо какво ни поднася променливата съдба. Благодарим ви за лоялността и неизменната подкрепа. За отношението, позицията и страстта, с която я защитавате. Имаме най-голямото богатство - фенове със сърца. Верни сърца. Благодарим ви, че сте ни пуснали в тях. И сте ни накарали да се чувстваме там у дома си.

Честит празник на всички ни и... за много пъти по 9! ROCK ON AND KEEP ON MOVING!

Сподели във facebook