И Дъф МакКейгън стана журналист

12.01.2009Басистът на Velvet Revolver (а някога - и на Guns N' Roses), Дъф МакКейгън, се изявява и като седмичен колумнист в Seattle Weekly, където, най-общо казано, пише за каквото му дойде на ум.

В една от статиите си Дъф споделя някои свои прозрения и мъдри съвети, базирани на собствения му опит през изминалата 2008: "Не пушете крек (форма на кокаина, която се пуши, бел. ред.). Това нещо може и да ви отпусне на момента, но неминуемо причинява тотална разруха и на собственото ви здраве, и на тези около вас".

И добавя: "Обадете се, вместо да пишете смс. Още по-добре, излезте и се вижте на кафе. Вярвам, че по-младото ни поколение върви сигурно в посока на най-различни социални трудности в следствие на напредналите технологии".

Освен това, той съветва хората да ходят повече на планина, да се научат как се работи на мелница и да се радват на това най-сетне да имат президент, чийто здрав дух е в не по-малко здраво тяло (имайки предвид скорошни плажни снимки на Обама от почивката му в Хавай).