Седмица на KISS по Star FM - излезе Sonic Boom!

05.10.2009 Една от най-легендарните рок групи в историята - KISS - издава първия си нов албум от 11 години насам. Sonic Boom излиза днес (5 октомври) от Roadrunner Records, за България - от Вирджиния Рекърдс. Албумът е продуциран от самия Пол Стенли в Лос Анджелис и съдържа 11 чисто нови KISS химни.

За да отбележи грандиозното събитие, Радио Star FM ще посвети цяла седмица на групата. Шоуто започва на 5 октомври и всеки ден по радиото ще звучат класики на групата, както и новият сингъл "Modern Day Delilah". В събота (10 oктомври) Насо Русков от 12.00 до 15.00 ще представи цялата им пищна история. В предаването ще намерят място и други глем величия. Така че слагайте маските и пускайте Star FM.

Ето какво казва Джийн Симънс за албума: "Sonic Boom е може би най-добрия албум, който сме правили от Destroyer насам! Звучи като смес между Rock And Roll Over и Love Gun!". Пол Стенли потвърждава, че заглавието Sonic Boom напълно отговаря на съдържанието - разтрърсващо и оглушително!"

Това е първият нов студиен албум на KISS с участието на китариста Томи Тейър, редом с Пол Стенли, Джийн Симънс и барабаниста Ерик Сингър.

Sonic Boom ще излезе през дъщерния лейбъл на Roadrunner Records Loud & Proud. Президента на компанията Том Липски коментира: "Великите артисти правят велика музика и KISS със сигурност постигнаха това със Sonic Boom." Уоли ван Мидендорп от Roadrunner Records добавя: "Много сме развълнувани от факта, че една от най-добрите рок групи обединява сили с най-добрия рок лейбъл. Sonic Boom е брилянтен албум и със сигурност ще бъде признат за най-добрата творба в историята на KISS."

Ето и пълния траклист:

1. Modern Day Delilah
2. Russian Roulette
3. Never Enough
4. Yes I Know (Nobody's Perfect)
5. Stand
6. Hot And Cold
7. All For The Glory
8. Danger Us
9. I'm An Animal
10. When Lighting Strikes
11. Say Yeah

Sonic Boom е на българския пазар от Roadrunner Records / Virginia Records с медийното съучастие на Радио Star FM.

KISS Sonic Boom


Сподели във facebook