Тунел на времето с Георги Кушвалиев

Каквото и да се случва в още безименния отрязък от 1 до 4 след обяд, ще е белязано с усмивка! Защото тя отразява както отношението ми към живота изобщо, така и настроението от работата с любимата ми музика. Да приобщавам съмишленици към групите, изписани още на ученическата ми чанта, е нещо, което на практика правя цял живот и то със забележимо (надявам се) удоволствие!

Твърдите засега компоненти на тези три часа са музикалната игра "Тунел на времето" (отличена с международна награда "Златен чадър" на MediaMixx 2009 за "Най-добра музикална програма"), в която всеки ден от 13 ч. ще търсим две календарни години, чрез музикални и други жокери. Разбира се - с награди за позналите.

"Рок разкопки" е иманярска календарна рубрика, в която ще изравяме артефакти от "Винаги истинския рок" от съответния ден в годините назад.

"Рок без срок" ще бъде ъгълчето за непреходни класики в стила. И преди справедливо да понеса обвинения, че съм се втренчил само назад - "Бъзика на класика", авторската сатирична рубрика, която ме следва през всичките мои радио-митарства, ще присъства с актуални епиграми и в ефира на Star FM. Обмисляме и нещо "лайв", с което да подкрепим концертното цунами, връхлитащо, слава Богу, страната.

Нататък? Каквото покаже сабята на "Винаги истински рок!"

КУШВАТА