Албумът на Джей Ди Форчън е готов?

15.12.2008Няма начин чакането за новия албум на Джей Ди Форчън, The Death Of A Motivational Speaker, да не е към своя край.

От тази седмица той си има вече и уебсайт, на който, освен информация за очакваното издание, посетителите имат възможност да получат и много лична награда от вокала - личното му тефтерче с всички рисунки, записки, драсканици, мисли и текстове, които са му хрумвали в процеса на създаване на албума.

Пак там, самият Джей Ди обяснява кое му е отнело толкова време да приключи нещата, макар все още да няма конкретна дата за излизането на албума.

"Здравейте, скъпи приятели. Много време мина между двете поръчани питиета. Обещавам, че от тук нататък ще си подреждам по-стройно нещата".

"След всички турнета и крясъци, сърцето ми все пак неудържимо искаше да се чуе гласа му и да опознае вас, като чуе гласовете ви на хора и фенове. На приятели. Едничката цел на този сайт е да ни улесни в този диалог. Само ти и аз, бейби".

"The Death Of A Motivational Speaker е моят коментар към това колко много от нас - и колко често - сме от хората, които не умеят да казват "Не", от страх да не разстроят или обидят някого; в един момент виждаме, че сме се разпръснали на малки парченца, далеч от онова свещено нещо, което живее в сърцата ни... нашите думи. Да разпръснеш думите си на толкова тънък пласт, че да няма нито една, останала, за да ни мотивира".

"Този албум е моят начин да започна разговор с вас за живота, смъртта и всички песни между тях. Надявам се да чуя всичко, което имате да ми кажете".