Радио STAR FM - винаги истински рок!


Накратко - тук живее откровеният, автентичен, класически РОК. Това е радиото на истинските фенове и истинската музика. Тя не се нуждае от препоръка.

Deep Рurple, Beatles, Rolling Stones, AC/DC, Pink Floyd, Queen и Whitesnake...


Идеята ни е проста - класическият рок от вчера и всичко, което искате да знаете днес.

Музиката е начин на живот. Ако сме от една кръвна група, LET'S GET ROCKED!

Новините на всеки час представят НАШИТЕ НОВИНАРИ

 

Кристина Цветкова

Новинар, фотограф, пътешественик и майка. Заради последното пътешествията останаха на заден план, но не за дълго. Обожавам музиката и най-вече изпълненията на живо – снимането на концерти е моето любимо хоби.
 
Новините – хубави или лоши, са отражение на нашия живот. В любимата ми детска книга - "Приказка без край”, има едни същества - "олелийците”. Те плачат и страдат през цялото време, но със сълзите си създават прекрасни сребърни кули. Главният герой се смилява над тях и ти превръща във вечно смеещи се и щастливи същества. Сълзите им секват, но с това започва да се руши и светът, който ги заобикаля.
 
Няма хубаво без лошо, няма и само лошо – светът е шарен и аз съм щастлива да съм част от него.
 
 
 
Симеон Атанасов
Новинар в радио е сбъдната детска мечта за мен. Пожелавам го на всеки, защото в този случай времето, което минава, и в което остаряваш, няма никакво значение. Забавното е, че новинар станах след поредица от, бих ги определил като не особено големи, гафове като водещ. Просто в един момент имаше натрупване на куп обстоятелства. Новините обаче отвориха впоследствие пътя ми към университетското образование. Бакалавър-журналист и магистър по европейски въпроси е и академичният резултат след близо 20 годишно развитие в частния радиобизнес. Макар и в сянката на утвърдени медии, нашите новини стоят вероятно малко встрани, но тъкмо това прави по-сладка борбата за тяхното място в общия ефирен микс от радиостанции. Предизвикателство е да бъдеш чут в двете или най-много три минути, сред морето от песни и реклами - и аз вярвам, че правя максималното това да бъде факт.
 
 
 Радослава Божилова

Когато преди повече от 15 години започнах работа в радио, майка ми ми казваше, че съм прекалено отдадена, нещо като "женена за радиото“.

После така и стана – буквално. В радиото намерих половинката си и оттогава – заедно вкъщи, заедно и на работа. Как да не съм му благодарна?!

Сега за мен – обичам децата, семейството си, готвенето, старите филми. Мразя намръщените хора, лъжата и диетите.