Стани първият рок-доброволец в историята на Калиакра Рок Фест!

16.04.2009

Моментът настъпи!

На сайта на радио Star FM стартира кампанията по набиране на кандидати за най-сънуваната от всеки рок фен работа - рок доброволец в Рок фестивал! Уникалната възможност - истински фен да участва и помага в подготовката и по време на Калиакра Рок Фест 2009, от 1-ви до 3-ти юли в Каварна - ще бъде предоставена от организаторите на фестивала - Община Каварна и Жокер Mедиа.

Star FМ ще даде възможност на всички, които смятат, че няма да се уплашат от мисълта да комбинират яка музика, як купон и яко бачкане, да го заявят решително пред всички на сайта на радиото! Късметлията ще бъде дясна ръка на организаторите и на една ръка разтояние от идолите си Mötley Crüe, Scorpions и Dream Theater.

Първият етап от играта е ясен - попълване на истинско Rock CV, което да даде начална представа за това що за човек, фен и доброволец е всеки от претендентите. Организаторите ще имат думата в избора на шестима полуфиналисти, които ще бъдат представени на слушателите в ефира на Star FM. Това е от особена важност, защото именно слушателите на радиото, дом на класиката в рока, ще имат последната дума - те ще гласуват на сайта на Star FM кой от великолепната рок шестица ще получи работата. Срокът за попълване на Rock CV-тата е 26.04.2009!

Първите кандидати вече са налице, очакваме следващите - защото кандидатстването за работа никога не е била толкова забавно!

Поеми дълбоко въздух, виж какви са ги свършили преди теб, попълни своето Rock CV, с което да демонстрираш най-витиеватата си реч и смазващо чувство за хумор, натисни "Изпрати" и стискай палци - вече си кандидат за РОК ДОБРОВОЛЕЦ в КАЛИАКРА РОК ФЕСТ!