Dave Mustaine е смирен християнин

15.02.2010 Dave Mustaine отдава положителния обрат в живота си на християнството. Вокалът на Megadeth признава, че преди да открие Бога не е бил изобщо цвете за мирисане и определя себе си като "шушумига" - но сега няма търпение да поправи допуснатите в миналото грешки.

"Щом веднъж промених живота си," казва той, "си помислих 'Ако някому беше нужно да открие религията, това съм аз, защото бях много лош човек'. Сега наистина се наслаждавам, докато откривам в какъв човек се превръщам. Нямам представа какво ми предстои, но нещата са много по-различни, отколкото бяха преди."

"И съм щастлив, че не се предадох, защото много години наред имах чувството, че целият свят се отвращава от мен. Много пъти съм си мислил, че музикалният бизнес щеше да е по-добро място без мен, а аз по-добре да си изкарвам хляба на нивата."

Mustaine разкрива, че е прекарал години от живота си, извинявайки се на хората, спрямо които е постъпвал нередно и си пожелава само и бившата му съпруга да му прости: "Единствената личност, с която все още имам проблеми, е бившата ми жена. Обичам я и сме приятели, но това е единственото нещо в моя свят, което ме смущава; с нея така и не заровихме томахавката. Успях да поправя малко или много нещата с всеки друг човек в живота си, комуто дължах извинение. Докато бяхме женени, изживях най-изключителните си години и да съм сам сега е голяма промяна."

Сподели във facebook