Какво е да живееш с Lemmy

15.02.2010 Продуцентският екип Greg Olliver и Wes Orshoski разказаха за това какво е било да живеят заедно с Lemmy Kilmister, докато са работили по биографичния му филм.

Лентата, наречена на името на вокала, трябва да излезе тази година, но продуцентите разказаха пред Austin360.com какво са научили за човека, който стои зад легендата.

"Той не е груб или недодялан - или поне вече не е," казва Orshoski. "Много по-начетен е и бърз в акъла, отколкото хората допускат. Но емоциите му са обвити в твърда черупка, която никак не е лесна за пробиване. В него няма нищо изкуствено - човекът, който срещате, е напълно истински. Няма претенции, няма тъпотии."

Olliver добавя: "Lemmy не ме изненада с нищо, макар да бях изключително впечатлен от това, че знае за световната военна история повече от History Channel и Military Channel, взети заедно."

"Добре де, може би бях изненадан, че слухът му е в много по-добро състояние, отколкото моят. Той никога не носи предпазни тапи за уши на сцената. А на мен буквално ми звънят ушите само от редактирането на материала по филма. Само си представете какво беше, докато го снимахме..."

Шест месеца са били нужни на екипа, за да убедят Lemmy да се включи в проекта, като най-проблемен се е оказал натовареният концертен график на Motörhead.

Някои от разкритията, които прави филмът, е как Lemmy купува кученце за свой приятел, макар сам да не ги харесва; че е фен на Pat Benatar; както и че обича да си сглобява играчките от шоколадовите яйца - всъщност, бандата разполага с големи количества от лакомството, където и да отиде по света.

Сподели във facebook