Viva Rock Tour - Queen в Будапеща

През 2008 година Star FM изпрати двама късметлии, заедно с любимите им хора, на концерт на Queen в Будапеща, с осигурени път, престой и билети!
виж повече за промоцията »

Viva Rock Tour - AC/DC в Париж

В края на 2008 едно момиче сбъдна мечтата на брат си и го заведе в Париж, на концерт на AC/DC, където Star FM ги изпрати с осигурени път, престой и билети. виж повече за промоцията »

Viva Rock&Love - Eric Clapton в Лондон

Eric Clapton в Лондон, с осигурени път, престой и билети за двама - Viva Rock & Love ни донесе и специалнатa награда от MediaMixx!
виж повече за промоцията »

Fun Lovin' Criminals на Spirit of Burgas

Лятото на 2009 Spirit of Burgas предложи изкусителна програма. Ние не само раздавахме билети за феста, но дадохме възможност на феновете да се видят лично с Fun Lovin' Criminals! виж повече за промоцията »

Tarja Turunen на живо в България

През октомври 2009 финският славей Tarja Turunen плени сърцата на феновете на живо. Двама щастливци спечелиха своя meet&greet от Star FM и се видяха с дивата. виж повече за промоцията »

Adam Bomb на живо в България

В началото на 2010 дойде Adam Bomb с огненото си шоу. Star FM отново даде възможност на двама от почитателите на музиканта за лична среща с него.
виж повече за промоцията »

AC/DC най-сетне в България!

Невъзможно беше Star FM да пропусне да заведе слушателите си на концерта на AC/DC в София. 19 слушатели спечелиха своите пропуски и дивяха на стадиона с останалите 50 000. виж повече за промоцията »

Bob Dylan на живо в България

Музиката на Bob Dylan е ястие за тънки ценители и познавачи. Сред слушателите на Star FM изобилства от такива, но само 8 спечелиха двойните си билети за концерта му. виж повече за промоцията »

Sofia Rocks / Sonisphere 2010

Най-желаната новина за феновете на рока дойде със Sofia Rocks powered by Sonisphere: Голямата четворка - Metallica, Megadeth, Anthrax и Slayer дойдоха в България. виж повече за промоцията »

Аlice In Chains, Stone Sour и Slayer

Sofia Rocks powered by Sonisphere беше в пъти по-сладко за тримата щастливци, които си спечелиха meet&greet със Alice In Chains, Stone Sour и Slayer.
виж повече за промоцията »

Каварна Рок Фест 2010

През 2010 традиционният Каварна Рок Фест привлече феновете на по-тежките жанрове. Петима от тях бяха спечелили тридневните си пропуски от Star FM. виж повече за промоцията »

Spirit of Burgas 2010

Централния плаж на Бургас, както повелява традицията, беше домакин на Spirit of Burgas. Десет слушатели на Star FM спечелиха тридневни пропуски за фестивала. виж повече за промоцията »

РОКтомври по Star FM

Радио Star FM обяви октомври за месец на рок-наградите! 60 награди от всякакъв рок-характер намериха своите притежатели, които бяха посочвали изрично коя награда искат. виж повече за промоцията »

The Doors - "When You're Strange"

Филмът за Doors "When You're Strange", който година по-късно щеше да спечели Grammy, беше излъчен в България. 20 слушатели на Star FM спечелиха двойни билети за прожекцията му. виж повече за промоцията »

Нова Генерация в студиото на Star FM

Нова Генерация дойдоха на гости в студиото ни и освен билети за концерта си, подариха 10 уникални дигитални рамки на своите фенове.
виж повече за промоцията »

Bon Jovi - Greatest Hits

Bon Jovi ни поднесоха албум с най-добрите си хитове. 10 от тях бяха спечелени от слушатели на Star FM, които не пропуснаха специалния сигнал, маркиращ момента за участие в играта. виж повече за промоцията »

Остава - 10 години "Пинг-понг"

Остава празнуваха 10 години от издаването на дебютния си албум "Пинг-понг". Петима слушатели си спечелиха двойни покани за концерта, значки и плакати. виж повече за промоцията »