Б.Т.Р. и Tim Ripper Owens с три съвместни концерта в България

Б.Т.Р. и екс вокалистът на Judas Priest Tim Ripper Owens ще зарадват феновете на рок и метъл сцената с три съвместни концерта, с музиката на Judas... още »

Depeche Mode показаха клипа към "Going Backwards" (видео)

Признати като едни от най-големите майстори при визуализирането на музиката си, Depeche Mode отново са сред пионерите в използването на най-новите... още »

Традицията продължава - "Легендите" в Шабла за Джулай Морнинг

Мелодиите на вечните български рок хитове, изпълнени от супергрупата "Легендите", ще съпроводят изгрева на слънцето на Джулай Морниг в... още »

Mike Inez от Alice in Chains потвърди новината за нов албум

Само преди месец Jerry Cantrell разкри, че Alice in Chains са готови да прекарат известно време в студиото през лятото, за да поработят върху... още »

Всички солови албуми на Sting на винил

Всички солови албуми на Sting са обединени в The Complete Studio Collection - в нея влизат всички 12 албума на изпълнителя във формат винил.   За феновете, закупили оригиналната... още »

Muse ще стриймват концерта си в Остин във Facebook

Muse обявиха, че феновете им по света ще могат да гледат концерта им от 360 Amphitheathe Остин, Тексас на живо през Facebook в 21:10 CST тази... още »

Този уикенд - Сиатълската музикална вълна по Star FM

"Ако погледнеш на картата на САЩ, Сиатъл е в най-далечния горен ляв ъгъл. Бандите от там трябваше да свирят поне 10 години, преди някой изобщо... още »