Star FM ти подарява среща с Alice In Chains, Stone Sour и Slayer!

15.06.2010 За феновете дори само това, което ще се случи на Sofia Rocks powered by Sonisphere, вече е сбъдната мечта. Но от Star FM ти казваме - не слагай таван на мечтите си! Какво ще кажеш, ако не само видиш на живо едни от най-яките банди на света, но се срещнеш и лично с тях?

Няма шега - Star FM ти подарява среща с Alice In Chains, Stone Sour и Slayer!

Всичко, което трябва да направиш, е да ни изпратиш на имейл това, което би попитал или което би казал на онази от трите групи, с която искаш да се срещнеш. Meet&greet-ът е най-фенската награда - да си глътнеш езика и да не знаеш какво да кажеш би било най-големият пропуск в такава ситуация. Затова помисли добре, избери една от трите изброени банди - Alice In Chains, Stone Sour или Slayer, и ни напиши това, което би ги питал (или което би им казал), ако се озовете очи в очи.

Имената на печелившите ще се теглят на 21.06 (понеделник) от Алекс, в края на RockBlog. Важно е да имаш предвид, че meet&greet-ът не върви в комплект с билети и трябва да имаш свой! Ако нямаш билет, няма да можеш да се възползваш от наградата, дори да я спечелиш!


Сподели във facebook
« Предишна
Следваща »