Спечели Meet&Greet с Tarja Turunen!

05.10.2009 Тази седмица наградата, свързана със скандинавския славей, е 100% фенска и задачата ви ще бъде свързана с това, което ви е запалило по Tarja Turunen - нейните песни.

Всеки ден, по което и да е време, можете да ни изпратите фраза от песен, изпята от нея - в соловите й проекти, или от времето с Nightwish - фраза, която свързвате с нея. Било, защото показва чувствата, които тя ви внушава, или пък отразява отношението, което имате към музиката й; може би са точно думите, с които бихте се обяснили в любов, или просто ви се струва изключително сполучилива фраза в текст от песен. Каквато и да е мотивацията ви, споделете любимата си фраза от песен с гласа на Tarja и двама от вас ще спечелят билет + Meet&Greet с Tarja Turunen преди концерта й на 12 октомври в София.

Можете да отговаряте по имейла на радиото, , или на кратък номер 1925, с първа дума starfm (цена на съобщението - 1.20 лв. с ДДС). Какъвто и начин да изберете, хубаво е да добавите името и телефон за връзка, за да има как да се свържем с вас и да ви дадем наградата.

Споделете любимата си фраза от песен с гласа на Tarja Turunen и спечелете не само билет за концерта й, но и възможността да се срещнете лице в лице с нея!Сподели във facebook