Спечели билет за концерта на AC/DC с радио Star FM!

19.04.2010

Всеки делничен ден, от утре - 20 април до 12 май, в ефира на Star FM ще звучат рок-класиките на AC/DC. И от понеделник до петък ние ще ви подаряваме по един билет за концерта на групата в София на 14 май!

Не казвайте на близките си, за да имате по-голям шанс да спечелите Вие, или пък организирайте фамилна атака, за да е по-сигурно, че повече от вас ще попаднат на мечтаното събитие!

Всеки работен ден на произволен принцип ще се излъчват песни на AC/DC. Когато чуете някоя от тях, трябва да кажeтe името й, като се обадите в ефир или го изпратите чрез смс. Обаждането в ефир става всеки делничен ден между 10 и 13ч. и 15 и 18ч. на телефон 02/817 58 58, който не включва в себе си услуги с добавена стойност. За тези, които не разполагат с основната възможност да се обадят на посочения телефон, се допуска по изключение да изпратят смс на номер 1925 с първа дума starfm на цена 1.20лв. с ДДС.

Не забравяй, че само излъчен гласът ти в ефир не носи награда! Тя се определя по един=единствен начин: всеки ден в RockBlog, между 10:00 до 13:00, Алекс ще тегли по един късметлия. Искаш ли това да си ти? Слушай Star FM – Класиката в рока и спечели своя билет!

Виж повече за официалните правила на промоцията.


Сподели във facebook