Спечели двоен билет за концерта на Bob Dylan!

19.05.2010 Концертът на един от най-влиятелните хора в музиката изобщо - Bob Dylan, решително наближава. Дори и в сегашно време, когато всякакви големи имена дойдоха - и тепърва ще идват! - в България, идването на легенда от такъв мащаб е истинско събитие, където присъствието е повече от задължително.

В Star FM знаем отлично това, ето защо ти даваме възможност да бъдеш там - и то не сам!

Всеки делничен ден, от утре - 20 май до 1 юни, в ефира на Star FM и на уебсайта ни, starfm.bg, ще научаваш въпроса на деня. Той винаги ще е свързан с Bob Dylan и неговата история - лична и музикална. И всеки ден ще подаряваме по един ДВОЕН билет за концерта на поета с китара в София на 3 юни, за да можеш да заведеш още някой с теб, за да сподели преживяването ти.

Начините за участие по традиция за два: обади ни се в ефир, всеки делничен ден, между 10 и 13ч. и 15 и 18ч. на телефон 02/817 58 58, който не включва в себе си услуги с добавена стойност. Ако не разполагаш с основната възможност да се обадиш на посочения телефон, можеш по изключение да изпратиш смс на номер 1925 с първа дума starfm на цена 1.20лв. с ДДС и, разбира се, верния отговор на въпроса.

Всеки ден в RockBlog, между 10:00 до 13:00, Алекс ще тегли по един късметлия от обадилите се и изпратилите смс на предния ден. Искаш ли това да си ти? Слушай Star FM - Класиката в рока и спечели своя ДВОЕН билет!

И това не е всичко! Тъй като знаем, че феновете на Bob Dylan са истински меломани, голямата награда ще бъде подобаваща. В последния ден, измежду имената на абсолютно всички, участвали в играта с верен отговор, Алекс ще изтегли късметлия, който ще си спечели не просто двоен билет, но и книга за Bob Dylan с автограф лично от изпълнителя! 

Виж повече за официалните правила на промоцията.

П.П. 24 май е почивен и празничен ден - на него очакваме да празнуваш, а не да се състезаваш, така че той отпада от списъка и за него въпрос няма да има!


Сподели във facebook