Спечели двойни билети за Adam Bomb!

16.02.2010

На 19 февруари, след хиляди концерти в Европа, за първи път в България пристига Adam Bomb (New York).

Известен с това, че за малко не замества Ace Frehley като китарист на Kiss, както и със съвместната си работа с Mike Monroe, Aerosmith, AC/DC и Queensryche, Adam ще запали за финал на шоуто си известния розов Gibson, на който са свирили DD Ramone и Johnny Thunders!

Концертите ще се проведат на 19 февруари в София (RBF club) и на 20 февруари в Пловдив (клуб Lebowski). Съпорт и на двата концерта ще бъдат Daily Noise Club, които излизат с нов басист - Jully (ex-Виолетов Генерал) и солидна доза чисто нов материал. Билети на цени: София: 15 лв. на предварителна продажба / 20 лв. в деня на концерта, Пловдив: 12 / 15 лв. се продават online на ticketstream.bg, както и в мрежата на Tickestream, 0.4.3, rock bar Fans и клуб Lebowski.

Ако искате да сте един от двамата, които ще си спечелят двойна покана за коцерта на Adam, отговорете на въпроса - Как се нарича дебютният албум на Adam Bomb? - до петък, 12:00 ч. на имейл . Освен името си, не забравяйте да оставите и телефон за връзка, за да можем да се свържем с вас, ако спечелите!

Илиана Бойчева ще изтегли името на печелившия на 19.02, след 15:00 ч в ефира на Star FM.


Сподели във facebook