Спечели своя билет за Каварна Рок Фест 2010 със Star FM!

12.07.2010 Горещото лято настъпи, а с него - и месецът на морето, метъла и концертите на живо - иначе казано, на Каварна Рок Фест. Нали е ясно, че не бихме си позволили да пропуснем шаса да изпратим фенове и в тази посока?

Ето защо наостри уши, защото засилена музикална бдителност е всичко, което ще ти трябва - и малко късмет! - за да станеш щастлив притежател на тридневен пропуск за феста.

От 12 до 16 юли в ефир между песни на случаен принцип ще звучи специалния ни сигнал "Рок под небето - Каварна Рок Фест". Не се ослушвай само за групите, които ще чуеш на феста - така би било прекалено лесно. Може да е всяка песен, затова не мърдай от честотите на Star FM!

Когато чуеш специалния сигнал, трябва да ни кажеш името на песента след него, като се обадиш всеки делничен ден между 10:00 и 13:00 и 15:00 и 18:00 на ефирния ни телефон 02/817 58 58. Това значи, че Алекс или Илиана ще те чакат на линията, за да оставиш името и телфона си. Телефонът е единствената ти възможност, този път нито имейли, нито смс-и могат да помогнат!

Всеки делничен ден от 13 до 19 юли Алекс ще тегли по един щастливец, който ще печели пропуска.

Искаш ли да си ти? Слушай Star FM и спечели своя пропуск за Каравна Рок Фест 2010!

Виж повече за официалните правила на промоцията.  


Сподели във facebook
« Предишна
Следваща »